Mediator in Zeist en omgeving

Bureau de Schakel staat als ervaren mediator in de omgeving Zeist graag voor jullie klaar. Om jullie te helpen jullie scheiding op een respectvolle en eerlijke manier regelen. Een goede afsluiting betekent immers een stabiele basis voor een nieuwe toekomst. Voor jullie én voor jullie kinderen. Als ervaren mediator in de regio Zeist voorzie ik jullie dan ook graag van de juiste ondersteuning op emotioneel, juridisch en fiscaal gebied.

Als ouders en ex-partners willen jullie een vechtscheiding natuurlijk het liefst voorkomen. Het feit dat jullie gaan scheiden neemt al voldoende emotie en verdriet met zich mee. Daarnaast moeten er in deze hectische periode ook belangrijke beslissingen genomen worden over financiële, juridische en fiscale zaken. Goed scheiden betekent eerlijkheid en respect in de afspraken die je maakt. Dat is zeker niet altijd eenvoudig, maar zo waardevol! Als deskundig mediator en scheidingsspecialist in Zeist help ik jullie daar graag bij.

Advies op maat van een scheidingsspecialist

Naast mijn ruime ervaring als mediator in de regio Zeist, ben ik ook werkzaam als scheidingsspecialist. Voor jullie brengt dit grote voordelen met zich mee. Zeker in een periode waarin emoties en het nemen van belangrijke beslissingen voor de toekomst elkaar doorkruisen. Ik voorzie jullie dan ook niet alleen van een betrokken ondersteuning op emotioneel gebied. Jullie kunnen ook rekenen op waardevolle juridische, financiële en fiscale adviezen. Uiteraard stem ik deze begeleiding volledig af op jullie unieke situatie. Dit maakt de weg naar de toekomst vrij. Zowel voor jullie als voor de kinderen.

Als daadkrachtig scheidingsspecialist in de omgeving van Zeist geef ik antwoord op al jullie vragen. De woning, de kosten voor de kinderen, het ouderschapsplan, partneralimentatie, pensioen niets blijft onbesproken. Als professioneel mediator en scheidingsspecialist geef ik jullie de handvatten die nodig zijn om de juiste afspraken te kunnen maken.

Vechtscheiding voorkomen met een mediator in Zeist

Een vechtscheiding kan voorkomen worden. Mijn jarenlange ervaring leert dat goede begeleiding hierbij van cruciaal belang is. Mijn werkwijze kenmerkt zich door professionaliteit, betrouwbaarheid, transparantie en integriteit. Ik help jullie om samen goede afspraken te maken die passen bij jullie specifieke situatie.

Jullie scheiding op een respectvolle en goede manier regelen is belangrijk voor zowel jullie als de kinderen. Een stabiele fundering voor de toekomst begint immers met het behoud van een goede verstandhouding en communicatie. Wil je weten wat ik voor jullie kan betekenen tijdens de scheiding? Vraag dan een gratis informatiegesprek aan. Dit kan op kantoor in Zeist of bij jullie thuis. Net wat jullie prettig vinden.

Scheiden met autisme

Scheiden met autisme

Geplaatst op: 2020-01-31

In ons werk als mediator, begeleiden wij dagelijks mensen die hun scheiding in onderling overleg willen regelen zonder tussenkomst van de rechter. Hierdoor hebben ze zelf de uitkomst in de hand en besparen ze veel...

Lees meer Lees meer blogs
Zelf je scheiding regelen

Zelf je scheiding regelen

Geplaatst op: 2020-01-10

Zelf je scheiding regelen Doe-het-zelf scheiden, goedkoop scheiden, snel scheiden…. Het klinkt allemaal zo aantrekkelijk; de scheiding is snel geregeld, de kosten zijn laag en je kan het allemaal online ...

Lees meer Lees meer blogs
 • Oprecht, deskundig en betrokken

  J & W
 • Prettig mens met oog voor detail

  Marion de Vroomen
 • Snelle en duidelijke communicatie

  Jeroen
 • Erg tevreden!

  Yvon
 • Rustig en helder

  Johan
 • Dit keer wél een goede mediator, dankjewel!

  L en M
 • Mijn twijfels waren gelukkig onterecht!

  Anke
 • Financiele hulp

  Marijn
 • Gestructureerd en flexibel

  Richard
 • de scheiding kwam voor mij heel onverwacht

  Nanda
 • Respect

  S.
 • Een mooi en oprecht mens! Heeft ons geweldig geholpen.

  Willeke
 • Duidelijkheid en overzicht

  H.
 • Hands on mentaliteit

  B
 • Alles was bespreekbaar

  D en H
 • Oprecht en goed

  M
 • De scheiding was in een paar weken zeer goed geregeld.

  Tamara

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.