Mediator en scheidingsspecialist in Leusden

Als jullie gaan scheiden, dan willen jullie dat natuurlijk het liefst op goede manier doen. Dat is in het belang van jullie zelf, maar ook voor jullie eventuele kinderen. Als betrokken mediator in de omgeving Leusden voorzie ik jullie dan ook graag van de ondersteuning die jullie nodig hebben. Van een vechtscheiding hoeft dan ook geen sprake te zijn.

Een scheiding luidt in veel gevallen een periode in die in het teken staat van verdriet en emoties. Tegelijkertijd moeten er duidelijke afspraken worden gemaakt en beslissingen worden genomen. Niet alleen om de scheiding goed te kunnen laten verlopen, maar zeker ook met het oog op de toekomst. Als ouders heeft dit misschien wel jullie hoogste prioriteit. Dat is niet altijd eenvoudig. Zeker niet als je het gevoel hebt in een emotionele rollercoaster beland te zijn. Als ervaren mediator en scheidingsspecialist in Leusden biedt ik jullie op maat gemaakte adviezen en ondersteuning. Elke scheiding is immers uniek. Door mijn ervaring als scheidingsspecialist ontzorg ik jullie tevens graag op zowel fiscaal als juridisch gebied.

Mediator omgeving Leusden met verstand van zaken

Als mediator ben ik er voor jullie in een tijd waarin dat het meeste nodig is. Door mijn betrokken maar daadkrachtige werkwijze kunnen er duidelijke en oprechte afspraken worden gemaakt. Natuurlijk is er daarbij ook voldoende ruimte en aandacht voor emotionele zaken. Als mediator in Leusden denk ik oplossingsgericht. Dat betekent dat ik antwoord geef op inhoudelijke vragen. Denk hierbij aan de richtlijnen van een ouderschapsplan, het regelen van de financiën of de alimentatie.

Op deze manier voorzie ik jullie van de rust die nodig is in deze bewogen tijd. Daarnaast reik ik jullie ook handvatten aan in de vorm van waardevolle adviezen. Zowel op emotioneel vlak als fiscaal en juridisch. Zo help ik jullie om de scheiding op een eerlijke en respectvolle manier te regelen. De weg naar een nieuwe toekomst is op deze manier een stuk beter te bewandelen.

De voordelen van een scheidingsspecialist

Scheiden hoeft zeker niet gepaard te gaan met onnodige frustraties en spanningen. Met de juiste begeleiding kan een vechtscheiding echt worden voorkomen. Dit is niet alleen prettig voor jullie toekomst, maar zeker ook voor die van de kinderen. Als ouders willen jullie immers ook na de scheiding op de juiste manier met elkaar kunnen blijven communiceren. Het maken van eerlijke en oprechte afspraken is daarbij van cruciaal belang.

Daarom ben ik er als deskundig en onafhankelijk mediator en scheidingsspecialist voor jullie beiden. Zo kunnen jullie aan de hand van mijn adviezen en inzichten zelf komen tot goede oplossingen. Uiteraard afgestemd op jullie specifieke situatie. In tegenstelling tot een advocaat, werken jullie dus samen aan het maken van afspraken welke voor jullie beide bevredigend zijn.

Scheiden op een goede manier? Gratis informatiegesprek

De scheiding op een respectvolle manier regelen is echt mogelijk. Een goede afsluiting is belangrijk voor alle betrokken. Als integer mediator en scheidingsspecialist biedt ik dan ook graag een kosteloos informatiegesprek aan. Dit kan in Leusden, maar natuurlijk ook in de omgeving van Amersfoort, Ede of Veenendaal. Heeft het jullie voorkeur om bij jullie thuis of ’s avonds af te spreken? Ook dat is mogelijk.

Zelf je scheiding regelen

Zelf je scheiding regelen

Geplaatst op: 2020-01-10

Zelf je scheiding regelen Doe-het-zelf scheiden, goedkoop scheiden, snel scheiden…. Het klinkt allemaal zo aantrekkelijk; de scheiding is snel geregeld, de kosten zijn laag en je kan het allemaal online ...

Lees meer Lees meer blogs
Ik wil(de) scheiden en dat doet pijn.

Ik wil(de) scheiden en dat doet pijn.

Geplaatst op: 2019-12-25

Scheiden doe je niet zo maar. Zo wordt er door de buitenwereld weleens naar gekeken, maar in vrijwel alle gevallen gaat er een ontzettend moeilijke periode aan vooraf.  Voor dat de beslissing genomen wordt om...

Lees meer Lees meer blogs
 • Oprecht, deskundig en betrokken

  J & W
 • Prettig mens met oog voor detail

  Marion de Vroomen
 • Snelle en duidelijke communicatie

  Jeroen
 • Erg tevreden!

  Yvon
 • Rustig en helder

  Johan
 • Dit keer wél een goede mediator, dankjewel!

  L en M
 • Mijn twijfels waren gelukkig onterecht!

  Anke
 • Financiele hulp

  Marijn
 • Gestructureerd en flexibel

  Richard
 • de scheiding kwam voor mij heel onverwacht

  Nanda
 • Respect

  S.
 • Een mooi en oprecht mens! Heeft ons geweldig geholpen.

  Willeke
 • Duidelijkheid en overzicht

  H.
 • Hands on mentaliteit

  B
 • Alles was bespreekbaar

  D en H
 • Oprecht en goed

  M
 • De scheiding was in een paar weken zeer goed geregeld.

  Tamara

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.