Kosten

Ik houd van openheid en duidelijkheid. Daarom maak ik graag heldere afspraken zodat iedereen weet waar hij aan toe is, zonder verrassingen achteraf.

All in pakket?

Wil je een all in pakketprijs zodat je  exact weet waar je aan toe bent en achteraf niet voor verrassingen komt te staan? Dat kan! Na het informatiegesprek kan ik voor jullie een offerte op maat maken, passend bij jullie specifieke situatie. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaald.  Wil je toch vast een richtlijn? Een gemiddeld scheidingspakket kost € 1.250,-  per persoon (excl. btw)

Dit is inclusief:

   Gratis informatiegesprek

   5 gesprekken van anderhalf uur

   Financieel overzicht inclusief alle eventuele toeslagen

   Berekening kinderalimentatie en/of partneralimentatie

   Berekening kinderkostenrekening

   Verdeling vermogen en pensioen

   Kindgesprek

   Compleet ouderschapsplan

   Compleet convenant

   Kantoorkosten

   Inschrijving bij de gemeente

Willen jullie enkel een alimentatieberekening of een aanpassing (evaluatie) van het ouderschapsplan? Ook dan is het mogelijk om vooraf een prijsafspraak te maken. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

Uurtarief

Liever geen pakket?  Dan is het uurtarief € 69,-  per persoon. (excl BTW)

Overige kosten

De gemaakte afspraken legt Bureau De Schakel voor jullie vast in een vaststellingsovereenkomst. Samen met de afspraken omtrent de ouderschapsregeling wordt dit door een advocaat ingediend bij de rechtbank. De advocaatkosten  en de kosten voor de rechtbank (griffierecht) bedragen €275,- (excl btw) per persoon.  

Coaching bij scheiding - Eenzijdige scheidingsbegeleiding  - Second Opinion

Hiervoor gelden andere tarieven; afhankelijk van aard van de begeleiding. Meer weten? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek

Annulering

Het kan natuurlijk gebeuren dat een afspraak niet door kan gaan. Een afspraak kan je tot 48 uur voor de geplande afspraak kosteloos annuleren. Annuleren gaat schriftelijk via e-mail, post of WhatsApp.  Bij annulering korter dan 48 uur wordt het geplande gesprek in rekening gebracht.

Flexibel

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor in de avonduren of in het weekend. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

Contact opnemen

Een ode aan mijn ex

Een ode aan mijn ex

Geplaatst op: 2019-04-29

7 jaar geleden gingen mijn ex-partner en ik uit elkaar. Vandaag is het drie jaar geleden dat hij overleed. De scheiding én (de periode rond) zijn dood, hebben mij stil laten staan bij mijn eigen leven. Het ...

Lees meer Lees meer blogs
Wat gebeurt er bij scheiding met de eigen woning?

Wat gebeurt er bij scheiding met de eigen woning?

Geplaatst op: 2019-04-13

Je eigen woning is een belangrijk onderdeel van je bestaan. Het is niet alleen de plaats waar je woont, je hebt er ook herinneringen. Het is een deel van je leven. Tegelijkertijd is een koophuis ook gewoon geld wa...

Lees meer Lees meer blogs
 • Oprecht, deskundig en betrokken

  J & W
 • Prettig mens met oog voor detail

  Marion de Vroomen
 • Snelle en duidelijke communicatie

  Jeroen
 • Erg tevreden!

  Yvon
 • Rustig en helder

  Johan
 • Dit keer wél een goede mediator, dankjewel!

  L en M
 • Mijn twijfels waren gelukkig onterecht!

  Anke

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.