Deskundig mediator omgeving Veenendaal

Het besluit tot een scheiding neemt vaak veel verandering en emoties met zich mee. Dat geldt voor jullie als ex-partners, maar zeker ook als jullie kinderen hebben. Juist dan wil je dat jullie beslissing niet uitloopt op een vechtscheiding. Deze periode neemt immers al voldoende emoties en spanningen met zich mee. Goed scheiden is zeker mogelijk. Als betrouwbare, betrokken en deskundige mediator in Veenendaal help ik jullie hier graag bij.

Een scheiding neemt ook vraagstukken met zich mee op juridisch, fiscaal en financieel gebied. Als scheidingsspecialist ondersteun ik jullie bij het maken van goede en werkbare afspraken die oplossingen bieden voor nu en in de toekomst. Want een goed geregelde scheiding geeft rust en ruimte voor zowel jullie als de kinderen.

Scheidingsspecialist en mediator in Veenendaal

Doordat ik mijn werk als mediator en scheidingsspecialist combineer, kan ik jullie voorzien van advies op maat.. Ik zorg daarbij voor een deskundige begeleiding welke zich richt op de inhoudelijke én emotionele aspecten. Ik deel mijn kennis graag met jullie en jullie kunnen en mogen rekenen op advies wat bij jullie persoonlijke situatie past. Denk hierbij aan zaken die op zowel fiscaal, financieel en juridisch gebied onlosmakelijk verbonden zijn met jullie scheiding.

Dit kan over de omgangsregeling en het ouderschapsplan gaan. Ook het regelen van de alimentatie en vragen over de financiën na de scheiding worden door mij beantwoord. Uiteraard stem ik mijn adviezen altijd af op jullie hulpvraag en behoefte. Jullie hebben alle ruimte om zelf mee te denken, hierdoor behouden jullie zelf de controle over de uitkomst die jullie graag zouden zien.

Respectvol scheiden in het belang van de kinderen

Als ouders staat het voorkomen van een vechtscheiding bovenaan jullie wensenlijst. Daarnaast is het prettig als jullie ook na de scheiding als ouders een goede verstandhouding blijven behouden. Ook in de voorafgaande periode aan de daadwerkelijke scheiding geeft dat de rust die jullie nodig hebben. Als integere, daadkrachtige en betrokken mediator en scheidingsspecialist in Veenendaal help ik jullie bij het maken van goede afspraken waar jullie allebei mee verder kunnen.

Door het maken van heldere afspraken kunnen irritaties, onrust en spanningen voorkomen worden. Dat is prettig voor nu, maar zeker ook voor in de toekomst.

De goed geregelde scheiding? Vraag een informatiegesprek aan

Als mediator en ervaren scheidingsspecialist informeer ik jullie graag over de mogelijkheden die er zijn om jullie scheiding op een goede manier te regelen. Als mediator ontvang ik jullie graag voor een vrijblijvend gesprek in Veenendaal, Woudenberg of Amersfoort. Uiteraard is het ook mogelijk dat ik bij jullie thuis langs kom. Spreken jullie bij voorkeur in de avond of in het weekend af? Laat het me vooral weten. Tijdens het gesprek vertel ik hoe een vechtscheiding in jullie situatie voorkomen kan worden. Dat geeft de rust en zekerheid die jullie nodig hebben om het leven samen op de juiste manier af te kunnen sluiten en een nieuwe start te maken.

Zelf je scheiding regelen

Zelf je scheiding regelen

Geplaatst op: 2020-01-10

Zelf je scheiding regelen Doe-het-zelf scheiden, goedkoop scheiden, snel scheiden…. Het klinkt allemaal zo aantrekkelijk; de scheiding is snel geregeld, de kosten zijn laag en je kan het allemaal online ...

Lees meer Lees meer blogs
Ik wil(de) scheiden en dat doet pijn.

Ik wil(de) scheiden en dat doet pijn.

Geplaatst op: 2019-12-25

Scheiden doe je niet zo maar. Zo wordt er door de buitenwereld weleens naar gekeken, maar in vrijwel alle gevallen gaat er een ontzettend moeilijke periode aan vooraf.  Voor dat de beslissing genomen wordt om...

Lees meer Lees meer blogs
 • Oprecht, deskundig en betrokken

  J & W
 • Prettig mens met oog voor detail

  Marion de Vroomen
 • Snelle en duidelijke communicatie

  Jeroen
 • Erg tevreden!

  Yvon
 • Rustig en helder

  Johan
 • Dit keer wél een goede mediator, dankjewel!

  L en M
 • Mijn twijfels waren gelukkig onterecht!

  Anke
 • Financiele hulp

  Marijn
 • Gestructureerd en flexibel

  Richard
 • de scheiding kwam voor mij heel onverwacht

  Nanda
 • Respect

  S.
 • Een mooi en oprecht mens! Heeft ons geweldig geholpen.

  Willeke
 • Duidelijkheid en overzicht

  H.
 • Hands on mentaliteit

  B
 • Alles was bespreekbaar

  D en H
 • Oprecht en goed

  M
 • De scheiding was in een paar weken zeer goed geregeld.

  Tamara

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.