Coach bij scheiding

Een scheiding staat niet voor niets in de top 3 van meest stressvolle gebeurtenissen in het leven van een mens. Alle pijlers van je leven; wonen werken en relatie, worden ineens onzeker. Je wordt overspoeld door emoties en tegelijkertijd moet je ook nog allerlei belangrijke beslissingen nemen. Tijdens het scheidingstraject bij een advocaat of mediator kan het erg prettig om ook een individuele coach na scheiding aan je zei te hebben. Anneloes van Deest, de mediator en coach van Bureau De Schakel, steunt je graag bij de scheiding. Zo heb je niet langer het gevoel dat je er alleen voor staat. Vraag een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

Ik wil een gratis informatiegesprek

 

Een ervaren, individuele coach als steun bij scheiding

Zoek je een scheidingscoach voor begeleiding tijdens of na de scheiding? Plan een kennismakingsgesprek in bij Bureau de Schakel. Anneloes van Deest is van oorsprong register-mediator en scheidingsspecialist. Daarnaast is ze ook conflictcoach, geregistreerd in het Internationaal Coach Register. Ze kan je optimaal als coach begeleiden tijdens je scheidingstraject.

Ontmoet de scheidingscoach

Mijn naam is Anneloes van Deest. Ik ben een ervaren scheidingscoach die je op de achtergrond met raad en daad bijstaat met betrekking tot de emotionele kant van de scheiding. Door mijn achtergrond als mediator en scheidingsspecialist kan ik je ook adviseren met betrekking tot het ouderschapsplan, convenant en de financiële aspecten van de scheiding. Als coach na scheiding ben ik je vraagbaak, een steun in je rug, met ervaring en kennis van zaken.

Een coach bij het scheiden helpt je op diverse vlakken

De scheidingscoach van Bureau de Schakel ondersteunt je tijdens de scheiding op diverse gebieden:

   Verwerken van de scheiding

   Conflicthantering

   Alle zaken aangaande de kinderen

   Grip krijgen op je emoties

   Positieve veranderingen creëren

   Communicatie met je ex-partner/p>

   Overzicht krijgen in je leven

Mediation en coaching bij samengestelde gezinnen

Het vormen van een nieuw gezin is niet altijd gemakkelijk. Het kan bij de kinderen voor verwarring zorgen en een grote impact op hun welzijn en ontwikkeling hebben. Ook ouders en stiefouders komen voor een nieuwe uitdaging te staan. Het is belangrijk dat er snel goede afspraken worden gemaakt. Dat is niet altijd eenvoudig. Bureau de Schakel helpt samengestelde gezinnen een nieuwe balans te vinden. Bij het vormen van een samengesteld gezin zijn er veel kwesties die aan bod komen. Bureau de Schakel kan hulp bieden op veel verschillende vlakken. Denk bijvoorbeeld aan:

  Nieuwe omgangsregeling

Bij een scheiding is er tussen de ex-partners een omgangsregeling met de kinderen vastgelegd in het ouderschapsplan. Wanneer er vervolgens een samengesteld gezin wordt gevormd zullen er nieuwe regels aan dit plan toegevoegd moeten worden.

  Kinderalimentatie en kinderkosten

Wanneer een van de ouders met een nieuwe partner gaat trouwen, is de nieuwe partner vervolgens ook onderhoudsplichtig voor de kinderen. Daarom is het aan te raden om de kinderalimentatie of kinderkosten opnieuw te laten berekenen zodat jullie nieuwe afspraken kunnen maken.

  Nieuwe omgangsregeling

In een samengesteld gezin heeft ineens ook de stiefouder invloed op de opvoeding van het kind (of de kinderen). Het is belangrijk om goed overleg te plegen met de ouder, ex-partner (de andere ouder) en de stiefouder. En ook de kinderen moeten weten waar ze aan toe zijn. Als mediator kan ik jullie helpen dit vaak lastige proces in goede banen leiden.

  Nieuwe omgangsregeling

Na de scheiding kan er iets wijzigen in de situatie van (een van) jullie beide zoals een andere baan, een ander huis, een nieuwe partner. Dergelijke situaties kunnen vragen om een herziening van de eerder gemaakte afspraken In die situaties is het goed om met een mediator erbij in gesprek te gaan, de afspraken uit het convenant of het ouderschapsplan te herzien of om een nieuwe alimentatieberekening te maken. Ook hiervoor kan je bij bureau de Schakel terecht.

Mediation en coaching voor samengestelde gezinnen is er niet alleen om bestaande conflicten op te lossen, maar juist ook om conflicten te voorkomen. Dat laatste is natuurlijk voor iedereen fijner. Het is een aanrader om op voorhand al een mediator bij de hand te nemen, voor het begeleiden van de gesprekken over de afspraken die er gemaakt moeten worden. Preventieve mediation voorkomt veel onvrede en ruzies. 

‘Anneloes fungeerde als coach tijdens mijn scheiding. Ze geeft deskundig en oprecht advies over financiële zaken en is ook emotioneel gezien een ware steun geweest tijdens deze moeilijke periode. Ze heeft me geweldig geholpen!’

 

Kosten

Bij Bureau de Schakel hebben we betrouwbaarheid en transparantie hoog in het vaandel staan. We maken graag duidelijke afspraken. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Ons uurtarief voor mediation en advies is € 138,-, oftewel € 69,- per persoon (excl. btw). Voor individuele coaching bij scheiding hanteren wij een tarief van € 89,- per uur. Lees meer over onze tarieven. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Gesprekslocaties Bureau de Schakel

Bureau de Schakel heeft vestigingen in Amersfoort, Leusden, Driebergen/Zeist en Ede. Maak een afspraak op de door jou gewenste locatie. Onze coach gaat graag met je in gesprek. Wil je liever elders afspreken? Laat het gerust weten. In overleg is er veel mogelijk.

Plan een gratis kennismakingsgesprek in

Het gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek is bedoeld om kennis te maken met elkaar. Ik geef je graag een beter beeld van wat je van de coaching sessies kunnen verwachten.

 

Ik wil een gratis informatiegesprek

 

Meer informatie over onze coach bij scheiding?

Voor meer informatie kun je ons bellen op 0651004414. Of stuur een mail naar info@bureaudeschakel.nl. We staan je graag te woord.

 

Zelf je scheiding regelen

Zelf je scheiding regelen

Geplaatst op: 2020-01-10

Zelf je scheiding regelen Doe-het-zelf scheiden, goedkoop scheiden, snel scheiden…. Het klinkt allemaal zo aantrekkelijk; de scheiding is snel geregeld, de kosten zijn laag en je kan het allemaal online ...

Lees meer Lees meer blogs
Ik wil(de) scheiden en dat doet pijn.

Ik wil(de) scheiden en dat doet pijn.

Geplaatst op: 2019-12-25

Scheiden doe je niet zo maar. Zo wordt er door de buitenwereld weleens naar gekeken, maar in vrijwel alle gevallen gaat er een ontzettend moeilijke periode aan vooraf.  Voor dat de beslissing genomen wordt om...

Lees meer Lees meer blogs
 • Oprecht, deskundig en betrokken

  J & W
 • Prettig mens met oog voor detail

  Marion de Vroomen
 • Snelle en duidelijke communicatie

  Jeroen
 • Erg tevreden!

  Yvon
 • Rustig en helder

  Johan
 • Dit keer wél een goede mediator, dankjewel!

  L en M
 • Mijn twijfels waren gelukkig onterecht!

  Anke
 • Financiele hulp

  Marijn
 • Gestructureerd en flexibel

  Richard
 • de scheiding kwam voor mij heel onverwacht

  Nanda
 • Respect

  S.
 • Een mooi en oprecht mens! Heeft ons geweldig geholpen.

  Willeke
 • Duidelijkheid en overzicht

  H.
 • Hands on mentaliteit

  B
 • Alles was bespreekbaar

  D en H
 • Oprecht en goed

  M
 • De scheiding was in een paar weken zeer goed geregeld.

  Tamara

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.