Betrokken mediator en scheidingsspecialist in Ede

Als ouders van (minderjarige) kinderen willen jullie de scheiding op een goede manier regelen. Dat betekent het maken van heldere afspraken waarin wederzijds respect centraal staat. Zowel in het belang van jullie zelf als jullie kinderen, willen jullie niet verzeild raken in een vechtscheiding. Bureau de Schakel begrijpt dit als geen ander. Als professionele mediator en scheidingsspecialist in de omgeving Ede voorzie ik jullie dan ook graag van de begeleiding en de adviezen die jullie nodig hebben. Want een goede afsluiting betekent een stabiele basis voor de toekomst.

Als het besluit genomen is om te gaan scheiden, volgt er een hectische periode waarin verdriet, emoties en het nemen van beslissingen dwars door elkaar heen lopen. Terwijl de situatie verwacht dat jullie helder en rationeel nadenken, valt dit in de praktijk niet altijd mee. Daarnaast moeten jullie keuzes maken over zaken waarover jullie wellicht nog nooit hebben nagedacht.

Denk hierbij aan het regelen van de financiën, de hoogte van het alimentatiebedrag en het ouderschapsplan. Dit neemt onrust en spanningen met zich mee die jullie juist in deze periode niet kunnen gebruiken. Als mediator in Ede ontzorg ik jullie graag. Dit doe ik door het verstrekken van emotionele ondersteuning, maar ook door het geven van maatwerk advies op zowel financieel, juridisch als fiscaal gebied.

Oprecht en eerlijk scheiden met een mediator

Voor jullie als ouders is het van belang om de scheiding op een eerlijke en respectvolle manier te regelen. Niet alleen voor jullie toekomst als ex-partners, maar zeker ook voor de kinderen. Jullie blijven als ouders aan elkaar verbonden en ook in de toekomst zal er communicatie en overleg plaats moeten vinden. Door het maken van duidelijke afspraken die voor beiden van jullie werkbaar zijn, is goed scheiden echt mogelijk. Natuurlijk voorzie ik jullie daarbij van de hulp die nodig is.

Respectvol scheiden voor ouders met kinderen

Anders dan een advocaat, richt ik mij als ervaren mediator in Ede op het belang van jullie als ex-partners én jullie kinderen. Mijn werkwijze is daarbij altijd onafhankelijk, neutraal en integer. Het op de juiste manier regelen van jullie scheiding is daarbij een pré. Ik voorzie jullie van praktische adviezen welke geheel zijn afgestemd op jullie unieke situatie. Dit kan ondersteuning zijn die zich richt op het emotionele aspect, maar ook bruikbaar advies op zowel financieel, fiscaal en juridisch gebied. Doordat jullie zelf actief mee kunnen denken aan een goede uitkomst, ontstaat er altijd een oplossing die voldoet aan jullie wensen. De basis voor een respectvolle scheiding wordt hier gelegd.

Gratis informatiegesprek bij een mediator in Ede

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek in Ede, voorzie ik jullie als betrouwbaar en daadkrachtig mediator en scheidingsspecialist graag van de informatie die jullie nodig hebben. Een informatief gesprek kan plaatsvinden in Ede, maar ook in de omgeving van Woudenberg, Amersfoort of Zeist. Vinden jullie het prettiger als ik bij jullie thuis langs kom? Of willen jullie graag een afspraak in de avonduren of in het weekend? Ook dat is mogelijk!

Scheiden met autisme

Scheiden met autisme

Geplaatst op: 2020-01-31

In ons werk als mediator, begeleiden wij dagelijks mensen die hun scheiding in onderling overleg willen regelen zonder tussenkomst van de rechter. Hierdoor hebben ze zelf de uitkomst in de hand en besparen ze veel...

Lees meer Lees meer blogs
Zelf je scheiding regelen

Zelf je scheiding regelen

Geplaatst op: 2020-01-10

Zelf je scheiding regelen Doe-het-zelf scheiden, goedkoop scheiden, snel scheiden…. Het klinkt allemaal zo aantrekkelijk; de scheiding is snel geregeld, de kosten zijn laag en je kan het allemaal online ...

Lees meer Lees meer blogs
 • Oprecht, deskundig en betrokken

  J & W
 • Prettig mens met oog voor detail

  Marion de Vroomen
 • Snelle en duidelijke communicatie

  Jeroen
 • Erg tevreden!

  Yvon
 • Rustig en helder

  Johan
 • Dit keer wél een goede mediator, dankjewel!

  L en M
 • Mijn twijfels waren gelukkig onterecht!

  Anke
 • Financiele hulp

  Marijn
 • Gestructureerd en flexibel

  Richard
 • de scheiding kwam voor mij heel onverwacht

  Nanda
 • Respect

  S.
 • Een mooi en oprecht mens! Heeft ons geweldig geholpen.

  Willeke
 • Duidelijkheid en overzicht

  H.
 • Hands on mentaliteit

  B
 • Alles was bespreekbaar

  D en H
 • Oprecht en goed

  M
 • De scheiding was in een paar weken zeer goed geregeld.

  Tamara

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.